0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Bylinná zmes pre náparku GYNEKOLOGICKÉ PROBLÉMY

Kvetinová relaxačná zmes pre ženskú bylinnú náparku

Občas potrebujeme samy ticho posedieť, upokojiť svoje myšlienky a uvedomiť si svoju prítomnosť vo svojom tele. Niekedy iba túžime prehriať orgány panvy, nechať sa hýčkať vôňou byliniek. A tak sa posadíme nad teplú paru, obujeme si vlnené ponožky a zabalíme sa do deky. Cítime bezpečie domova. S láskou k sebe samej, s láskou jedna k druhej, s láskou k dcére, k priateľke, k mame, si pripravujeme my ženy rituál ženskej bylinnej náparky už tisíce rokov. Túto tradíciu uchovávame pre ďalšie generácie, pretože vieme, že keď sa v žene usídli teplo, potom zdravie a láska na seba nenechajú dlho čakať.

Bylinná zmes Gynekologické problémy pôsobí ako preventívna očista tela pred baktériami, ktoré spôsobujú výtoky, zápaly, alebo kvasinkovú infekciu. Majú protizápalové, antibakteriálne a antiseptické účinky. V tradičnom bylinkárstve sa uvádza ich pôsobenie na miómy, rakovinu krčka maternice a vyhreznutnie maternice. Upravujú menštruačný cyklus a tlmí kŕče v bruchu.

UPOZORNENIE: V prípade, že ste po gynekologickej operácii, začnite naparovať až v čase, keď už nekrvácate. Naparovanie nie možné vykonávať v akútnom stave infekcie močového mechúra, kvasinkovej infekcie alebo bakteriálnej vaginózy. Počas tohoto obdobia používajte bylinky iba vo forme sedacích kúpeľov. Neužívať vnútorne.

Zloženie: pamajorán obyčajný vňať, rozmarín lekársky list, harmanček pravý kvet, rebríček obyčajný vňať, levanduľa lekárska kvet, palina pravá vňať, nechtík lekársky kvet, alchemilka lekárska vňať, hluchavka biela vňať, datelina lúčna kvet, pastierska kapsička vňať.

Balenie: 28 g

Výrobca: Steamy, CZ

Súvisiace informácie

Jak a kdy si dopřát ženskou bylinnou napářku (NÁVOD)

Jak ženská bylinná napářka působí na ženské tělo i duši

Jak může ženská bylinná napářka pomoci ženě otěhotnět

Ženská bylinná napářka (obecné informace)

Kód BGP
Výrobca Steamy
Cena
(s DPH)
3,30 € / ks