0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Bylinná zmes pre náparku PRAVIDELNÁ OČISTA

Kvetinová relaxačná zmes pre ženskú bylinnú náparku

Občas potrebujeme samy ticho posedieť, upokojiť svoje myšlienky a uvedomiť si svoju prítomnosť vo svojom tele. Niekedy iba túžime prehriať orgány panvy, nechať sa hýčkať vôňou byliniek. A tak sa posadíme nad teplú paru, obujeme si vlnené ponožky a zabalíme sa do deky. Cítime bezpečie domova. S láskou k sebe samej, s láskou jedna k druhej, s láskou k dcére, k priateľke, k mame, si pripravujeme my ženy rituál ženskej bylinnej náparky už tisíce rokov. Túto tradíciu uchovávame pre ďalšie generácie, pretože vieme, že keď sa v žene usídli teplo, potom zdravie a láska na seba nenechajú dlho čakať.

Bylinná zmes Pravidelná očista pre vaginálnu náparku pôsobí blahodárne na lono ženy, bylinky pomáhajú odstraňovať premenštruačný syndróm, vzplanutie a podráždenosť v období pred očakávanou menštruáciou. Upokojuje napätie, pôsobí ako prevencia silnéhé menštruačného krvácania a migrén. Pomáhajú udržať pravidelný cyklus. Čistia krv, majú detoxikačné účinky a posilujú imunitu.

Balenie: 28 g

Zloženie: srdcovník obyčajný vňať, harmanček pravý kvet, rebríček obyčajný vňať, skorocel kopijovitý list, levanduľa lekárska kvet, nechtík lekársky kvet, alchemilka obyčajná vňať, pastierska kapsička vňať, ostružina malinová list, karbinec európsky vňať.

UPOZORNENIE: Neužívať vnútorne.

Výrobca: Steamy, CZ

Súvisiace informácie:

Jak a kdy si dopřát ženskou bylinnou napářku (NÁVOD)

Jak ženská bylinná napářka působí na ženské tělo i duši

Jak může ženská bylinná napářka pomoci ženě otěhotnět

Ženská bylinná napářka (obecné informace)

Kód BPO
Výrobca Steamy
Cena
(s DPH)
3,30 € / ks