0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Bylinná zmes pre náparku VOŇAVÝ PÔROD

Kvetinová relaxačná zmes pre ženskú bylinnú náparku

Občas potrebujeme samy ticho posedieť, upokojiť svoje myšlienky a uvedomiť si svoju prítomnosť vo svojom tele. Niekedy iba túžime prehriať orgány panvy, nechať sa hýčkať vôňou byliniek. A tak sa posadíme nad teplú paru, obujeme si vlnené ponožky a zabalíme sa do deky. Cítime bezpečie domova. S láskou k sebe samej, s láskou jedna k druhej, s láskou k dcére, k priateľke, k mame, si pripravujeme my ženy rituál ženskej bylinnej náparky už tisíce rokov. Túto tradíciu uchovávame pre ďalšie generácie, pretože vieme, že keď sa v žene usídli teplo, potom zdravie a láska na seba nenechajú dlho čakať.

Bylinná zmes Voňavý pôrod na vaginálnu náparku podľa receptúry pôrodnej baby Anny Kohutové na uvolnenie pôrodných ciest v prvej dobe pôrodnej, k celkovej harmonizácii a na povzbudenie kontrakcií. Teplo v kombinácii s bylinnými výparmi pôsobí relaxačne, znižuje vnímanie bolesti v oblasti perinea a je prevenciou rizika poranenia hrádze.

Balenie: 28g + 1 afirmácia

Upozornenie: doporučujeme používať až po ukončenom 38. TT. Neužívať vnútorne.

Nenáročné použitie
Zmes je zabalená do kúpeľného balíčka, ktorý umožňuje jeho použitie kdekoľvek. Bylinky si jednoducho zbalíte so sebou k pôrodu, kde ich zalejete v nádobe vodou z rýchlovarnej konvice, alebo povaríte (v závislosti od možností pôrodnice). Bylinky krásne prevoňajú pôrodnú miestnosť a odvar vám pomôže uvolniť sa a sústrediť sa na zrodenie vášho dieťatka.

Pozitívne afirmácie
V balení nájdete jednu z piatich originálnych afirmácií od Anny Kohútovej

Prečo Anička zvolila tieto bylinky?

Rozmarín lekársky bol úplne prvou bylinkou, ktorú začala používať priamo pri pôrode a bola jej odovzdaná jej veľkou učiteľkou, pôrodnou babou a bylinkárkou Marisou Alcalá. Táto bylinka uvolňuje hladké svalstvo, upokojuje, zmierňuje bolesť, prehrieva, je dezinfekčná a prebúdza v nás silnú ženu.

Ostružina malinová je najznámejšou bylinkou doporučovanou už pred pôrodom, od 36. týždňa tehotenstva. Malinový list pôsobí stimulačne na hladké svalstvo maternice, zmäkčuje pôrodné cesty, znižuje riziko krvácania. Zmierňuje pôrodné bolesti a zlepšuje popôrodné zotavovanie, zmierňuje popôrodné kontrakcie, čistí maternicu a podporuje tvorbu mlieka.

Materina dúška uvolňuje kŕčovité sťahy maternice, zahrieva, mieni bolesti, je posilňujúca, dezinfekčná, antibakteriálna a zvyšuje tvorbu mlieka.

Pastierska kapsička je harmonizujúca bylinka, patrí k najznámejším bylinkám ktoré zastavujú krvácanie. V minulosti sa bez nej neobišla žiadna pôrodná baba. Na maternicu pôsobí tonizačne a podporuje sťahy maternice a zlepšuje popôrodný návrat maternice do pôvodného stavu.

Verbena – železník - túto bylinku doporučuje pôrodná asistentka Ingeborg Stadelmann už pred pôrodom na vyvolanie pôrodu. Verbena povzbudzuje hladké svalstvo maternice a podporuje maternicu k efektívnym kontrakciám. Verbena zbavuje napätia a zvyšuje koncentráciu na pôrod.

Zloženie: ostružina malinová list, materiná dúška vňať, pastierska kapsička vňar, rozmarín lekársky list, verbena

Výrobca: Steamy, CZ

Súvisiace informácie:

Uvolnění porodních cest - bylinná napářka před porodem a při něm

Jak a kdy si dopřát ženskou bylinnou napářku (NÁVOD)

Jak ženská bylinná napářka působí na ženské tělo i duši

Jak může ženská bylinná napářka pomoci ženě otěhotnět

Ženská bylinná napářka (obecné informace)

Kód BVP
Výrobca Steamy
Cena
(s DPH)
4,10 € / ks