0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Lyžičky I can - Yellow/White (Duck/Swan)

Viem to sám! Znie to v ušiach príjemne? Dôležitou etapou vývoja detských schopností je možnosť samostatne objavovať a skúšať. Stvoriteľ detskej lyžičky I can to bral skutočne vážne! Táto lyžička je nevyhnutnosť pre všetky deti, aby sa naučili samostatne jesť.

Popis

Lyžička I Can spoon Multigrip je osvedčený patentovaný švédsky vynález z roku 2014, ktorý dieťaťu uľahčuje začať jesť samo. Prispôsobená pre malé ruky. Vďaka svojej nízkej hmotnosti a možnosti akéhokoľvek uchopenia, môže dieťa uchopiť lyžičku tak, ako mu bude najviac vyhovovať. Túto lyžičku dieťa môže uchopiť pinzetovo, palcom, dlaňou, priečne či precízne, čo je oveľa vhodnejšie ako uchopenie celou rukou ako umožňujú všetky ostatné detské lyžičky. Takýmto spôsobom si dieťa trénuje prsty namiesto ramena, čo umožňuje intuitívny prechod z jedenia rukami.

Otvor v lyžičke umožní kontakt medzi palcom a ukazovákom pre zvýšenie stability uchopenia a ak to dieťaťu bude viac vyhovovať, môže prevliecť palec alebo ukazovák cez otvor pre bezpečnejšie uchopenie.

Odborníci tvrdia, že je veľmi dôležité, aby jedlo bolo od začiatku pozitívnym zážitkom. Veľa detí si tiež chce poradiť pri jedení samo. Rovnako tak jedenie samo o sebe je výbornou cestou na trénovanie motorických schopností, jedlo je teda dobrou motiváciou.

Balenie: 2 ks

Materiál: PP, TPE

Certifikácia: EN14372

Výrobca: KB Innover, SE

Kód 550018
Výrobca I can
Cena
(s DPH)
8,50 € / ks