0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Urban Iki Zadná cyklosedačka s adaptérom na nosič bicykla

Akcia

Urban Iki zadná cyklosedačka nasleduje Vašu cestu, keď manévrujete cez premávku. Bezpečne v pohodlnej cyklosedačke s 5-bodovým bezpečnostným pásom.

Pridali sme jemné výplne na ramenách a vode odolný vankúš pre extra pohodlie. Tento holandský dizajn sedačky prichádza v rôznych farbách inšpirovaných Japonskom. Spolu s Japonským vlnovým vzorom zvonku tejto jemne tvarovanej a zaoblenej cyklosedačky sa prekrýva dokonalý dizajn. Pre váš komfort, cyklosedačka sa dá vďaka pribaleným inštalačným materiálom upevniť za 5 minút. Nastavte opierky a remienky na nohy, zapnite bezpečnostnú pracku len jednou rukou a môžete vyraziť!

Zadné sedačky od 9 mesiacov do 6 rokov (max. 22 kg)

Urban Iki zadnú cyklosedačku je možné namontovať na každý štandardný nosič, ktorý môže prenášať ťažší náklad. Montážne materiály sú zahrnuté pri kúpe sedačky Urban Iki. Adaptér na nosič bicykla je možné namontovať aj na E-bicykle, vďaka sofistikovanému dizajnu. S dodatočným adaptérom na nosič, zakúpeným ako príslušenstvo, sa dá cyklosedačka ľahko vymeniť medzi dvoma bicyklami. Úspora peňazí, rozumné myslenie!

Veková kategória: 9 mesiacov - 6 rokov

Nosnosť: 9-22 kg

Šírka nosiča: 120 - 175 mm

Montážna sada súčasťou balenia

Montážny systém: click&go

Vhodná aj pre elektrobicykle

Testovanie: TUV

Hmotnosť: 3,8 kg

Rozmery: 54.3 × 38.1 × 24.2 cm

Výrobca: Urban Iki

Montážne videá: https://www.youtube.com/channel/UCRdxe19fVkzH7r--_mZfang

Kód 213877
Výrobca Urban Iki
Cena
(s DPH)
63,71 € / ks (74,95 €)