0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Príručný vankúš na dojčenie Kurtis Mini nursing pillow Grey

UŽ STE UNAVENÉ Z VEĽKÉHO NEFOREMNÉHO VANKÚŠA NA KOJENIE?

Vankúšik na kojenie Kurtis "Petite" Mini nursing pillow vám umožní kojiť kdekoľvek, pričom vám poskytne rovnakú oporu, ako veľká podkova na kojenie. Aj napriek malým rozmerom vám vankúš na kojenie Kurtis poskytne extra podporu, ktorú potrebujete, aby ste sa vyhli napätiu a bolestiam, ktoré často spôsobuje poloha pri kojení. Jednoducho umiestnite vankúš na kojenie medzi bedro a rameno aby podopieral hlavičku a telo dieťaťa a získate tak pohodlnú oporu, ktorá vám umožní uvoľniť sa.

Prenosný vankúš na dojčenie

vďaka šikovnej veľkosti vankúšika na dojčenie Kurtis Mini nursing pillow si ho môžete vziať s sebou do kočíka napríklad na prechádzky, alebo na návštevu. Samozrejme, že vankúšik na kojenie Kurtis Mini nursing pillow môžete použiť aj pri kŕmení dieťatka doma na pohovke, ale aj ako veľký vankúš na krk doma či počas cestovania.


Podporný vankúš

Vankúš na kojenie Kurtis Mini nursing pillow je tiež vynikajúca podpora pri sedení pre vaše dieťa v kočíku alebo vo vysokých stoličkách. Vďaka štýlovému dizajnu a pohodlnej funkcii sa tento vankúš ľahko stane obľúbeným sprievodcom vás a vášho dieťaťa všade, kam spolu pôjdete!

Vankúš je vyrobený podľa noriem Oeko-Tex 100. Je naplnený EPS perličkami (expandovaný polystyrén), ktoré sa tvarujú podľa tela.

EPS perličky umožňujú prúdenie vzduchu a sú veľmi ľahké, preto nehrozí riziko zadusenia. Náplň je antibakteriálna, nehrozí nebezpečenstvo požiaru a neobsahuje žiadne alergény.

Vankúš je možné prať v práčke pri teplote 30 stupňov. Nesušiť v sušičke.

Benefity vankúšika na dojčenie Kurtis Mini nursin pillow:

Malé rozmery
Prenosný - možno ľahko vziať so sebou
Uvoľňuje vaše ramená
Zmierňuje bolesť a kŕč
Tvaruje sa s telom
Môže byť použitý ako opierka pri sedení alebo vankúšik na krk
Prateľný

Kód 31
Výrobca Kurtis
Cena
(s DPH)
27,95 € / ks