0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Stokke NOMI detská rastúca stolička - Oak

NOMI - vysoká stolička budúcej generácie

Rastúca stolička NOMI je jadrom konceptu Nomi. Je vhodná pre deti od cca 2 rokov až pre násťročných (a viac). Vašu rastúcu stoličku NOMI môžete kombinovať s voliteľným príslušenstvom, aby ste ju prispôsobili potrebám vášho rastúceho dieťaťa - priamo od prvého dňa vášho novorodenca. 

Voliteľné príslušenstvo:

  • Lehátko NOMI Baby je ideálne pre vaše novorodené dieťa do cca 6 mesiacov. Je pripevnené priamo na drevenej nohe stoličky a nahradíte ho sedadlom, operadlom a opierkou nôh, keď bude vaše dieťa pripravené sedieť.
  • NOMI Mini je zábrana pre dieťa vo veku približne 6-24 mesiacov. Dá sa jednoducho pripevniť o sedadlo a operadlo - a jednoducho odmontovať, keď už vaše dieťa dlhšie nebude potrebovať navyše zábranu a lezie na stoličku a zo stoličky bez pomoci. 
  • Tray - pultík
  • Harness - bezpečnostné popruhy
  • Cushions - obojstranné dvojfarebné vankúšiky

Stredná noha - chrbtica vašej stoličky NOMI

Drevená noha poskytuje pevnosť, odolnosť a flexibilitu rastúcej stoličke NOMI. Unikátny tvar zabezpečuje, že výška a hĺbka sedenia sú vždy dokonale prispôsobené.

Noha je vyrobená z certifikovaného FSC ohýbaneho dreva, ktoré poskytuje maximálnu pevnosť a flexibilitu. Pri nastavení výšky sedadla a opierky nôh, hĺbka sa automaticky vyrovná vďaka unikátnemu tvaru nohy.

Nohy sú prírodné produkty a každá noha je jedinečná svojimi znakmi a charakterom štruktúry dreva v závislosti od toho, kde strom rástol a aký bol starý. Je teda potrebné očakávať určitú toleranciu v porovnaní novej a použitej stoličky v závislosti od opotrebenia, odretia a patiny čo sa týka farby a lesku dreva.

Nohy sú dostupné v rôznych prevedenia dreva a farby. Rozdiel je čisto vizuálny: odolnosť a výkonnosť sú pri všetkých možnostiach úplne rovnaké. 

Drevená noha: ohýbaná dubová dýha impregnovaná prírodným olejom. 

NOMI - čo dostanete v základnej výbave

Rastúca stolička Nomi bude súčasťou vašej domácnosti veľa rokov, takže by mala zodpovedať vášmu štýlu. Kombinujte vlastný výber dreva s farebnými plastovými časťami a vytvorte si vlastnú obľúbenú stoličku Nomi.

Základná zostava pozostáva z drevenej nohy, plastového podstavca s kolieskami, operadla, sedáka a opierky nôh.

Design: Peter Opsvik

Doba dodania: nasledujúci pracovný deň

Výrobca: Stokke, NO

 

Kód 200001
Výrobca Stokke NOMI
Cena
(s DPH)
299,00 € / ks